3/21/2011

NOVA DERROTA DE LA U.D.RIUDECOLS, TOT I NO FER UN MAL PARTIT


En una repetició d’altres partits la U. D. Riudecols torna a perdre davant el Marina Cambrils, i és que el nostre equip va pagar massa cars els errors comesos durant el partit.

Després de la parada de les últimes setmanes, el nostre equip tornava a jugar al seu camp, el seu rival era el Marina Cambrils, un equip que sempre ens costa guanyar, i aquesta vegada no va ser diferent de les anteriors. La U. D. Riudecols es presentava amb un equip molt condicionat per les baixes, sancions i lesions de diferents jugadors, per no tenir, no vam tenir ni entrenador, ja que també es va posar malalt a última hora, però tot i aquest munt de contratemps, vam presentar un equip disposat a emportar-se els tres punts.

La primera part va ser de domini local, ja que va ser la U. D. Riudecols la que va portar la iniciativa del partit. Era el nostre equip el que tenia el control de la pilota, i també el que disposava de les ocasions més clares de gol, però una vegada més, ens va faltar l’encert final de cara a porteria, ja que arribàvem bé, però ens faltava acabar de definir les jugades. Per l’altra banda, el Marina Cambrils va saber aprofitar les poques ocasions de les que va disposar, en una jugada de contraatac, un dels seus jugadors va aprofitar una passada a l’espai per internar-se per la banda i fer un centre al mig de l’àrea, on hi havia dos dels seus companys esperant la pilota, i va ser un d’ells el que va rematar i va fer pujar el primer gol al marcador. S’ha de dir, que la jugada es podia haver invalidat per un fora de joc dubtós d’algun dels jugadors, l’àrbitre no ho va veure així, i el Marina Cambrils s’avançava en el marcador. En definitiva, la mateixa historia de sempre, les oportunitats pel nostre equip i els gols pel rival.

A la segona part semblava que les coses podien canviar, ja que en una jugada molt embolicada la U. D. Riudecols va empatar el partit. En una internada per la banda, l’Ivan va fer un xut fort i col·locat que va poder ser desviat entre el porter i el pal, la pilota va quedar morta davant de la porteria entre les cames de diversos jugadors, anticipant-se a la resta, el Sergi es va fer amb la pilota i va marcar el gol de l’empat pel nostre equip.
Malauradament aquesta setmana la sort no estava de la nostra part, ja que poc després, un dels jugadors del Marina Cabrils va fer un xut sense aparentment perill, però el nostre porter, pensant-se que la pilota anava fora, no va fer cap gest per aturar-la, però no va ser així, i la pilota va anar a parar al fons de la xarxa, deixant-nos a tots una cara de tontos que no ens esperàvem.
Poc després i en una jugada d’anticipació, un dels seus davanters ens va robar la cartera al mig del camp, de tal manera que es va plantar sol davant del porter sense que ell pogués fer res per impedir el tercer gol del Marina Cambrils.
Tot i aquest munt de contratemps el nostre equip no es va ensorrar, i ho va continuar intentant, fruit d’això va venir el gol del Fabio, internant-se per la banda va fer un xut que no va poder aturar el porter i que retallava una mica les distàncies.
Per desgràcia, aquesta esperança de remuntada només va ser un miratge, ja que uns minuts més tard, l’Aleix va sortir amb la pilota controlada des del darrera, no va trobar cap company per poder-li passar, i al final li van prendre entre dos dels jugadors rivals, els quals es van plantar davant la porteria, on amb una combinació entre els dos van marcar el quart gol pel seu equip. Per si no teníem prou contratemps, el David Molero, intentant aturar la pilota, es va donar un fort cop al genoll amb el pal de la porteria, es va haver de retirar lesionat i el seu lloc el va haver d’ocupar l’Aleix ja que ja havíem fet tots els canvis. Des d’aquestes línies esperem que no sigui res i que es pugui recuperar ben aviat, tant ell com l’Albert Valls, que també es va haver de retirar mig tocat.
Al final 2 a 4 a favor del Marina Cambrils, i la sensació que el marcador no reflectia el que s’havia vist al camp, però és el que passa quan no aprofites les teves oportunitats.

Conclusions del partit, va millorar la imatge del nostre equip després de la que vam oferir en l’últim partit contra el Salou, però el resultat també va ser una derrota. És el que ens passa masses vegades, les oportunitats són per la U. D. Riudecols i els gols per l’equip rival, i és que ens falta acabar de definir les moltes ocasions de les que disposem, a la vegada que també hem d’estar més atents a l’hora de defensar i intentar impedir les dels equips rivals. Esperem que tothom en prengui nota i tornem a la bona ratxa de resultats i joc que portàvem fins fa poc. La setmana que ve contra el Vilafortuny serà una bona oportunitat per a comprovar-ho. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada