10/03/2010

VICTÒRIA CÒMODA PER A LA U.D.RIUDECOLS

Una altra victòria!!! La U. D. Riudecols torna a sumar tres punts i aconsegueix mantenir-se, de moment, en la zona alta de la taula.

Aquesta setmana tocava partit al camp del Mont-roig, un rival contra el que normalment acostumem a treure bons resultats, però contra el que sempre ens costa aconseguir la victòria, i aquesta vegada tampoc va ser una excepció.
Des del començament del partit, la iniciativa la va portar la U. D. Riudecols, ja que era l’equip que tenia més la possessió de la pilota i disposava de més ocasions de gol. El Mont-roig es limitava a defensar-se i no pressionava en excés. Això feia que la U. D. Riudecols pogués treure la pilota controlada des del darrera, i a partir d’aquí anés fent jugades més o menys elaborades que li permetien arribar fins a la porteria rival, creant d’aquesta manera ocasions clares per poder marcar.
Va ser en una d’aquestes jugades en les que la U. D. Riudecols va aconseguir marcar, després d’un primer intent que va ser rebutjat per la defensa local, la pilota va anar a parar a peus del Marc Solanellas, el qual, després d’un bon control en el límit de l’àrea gran, va fer una vaselina que va sorprendre a la defensa i al porter del Mont-roig, i sense que cap d’ells hi pogués fer res, la pilota va anar a parar al fons de la xarxa.
El partit començava a estar encarrilat, però el nostre equip en volia més, i va continuar atacant amb la mateixa intensitat, i fruit d’aquesta insistència va venir el segon gol. Aprofitant una passada a l’espai de la nostra mitja, el Marc Solanellas es va fer amb la pilota, i guanyant per velocitat a la defensa del Mont-roig, es va plantar sol davant del porter, al que va superar en el un contra un, i d’aquesta manera tornava a marcar un altre gol pel nostre equip.
La U. D. Riudecols tenia el partit controlat, i semblava que les coses se’ns posaven de cara, i durant la primera part així va ser, ja que el Mont-roig no va donar la sensació de poder capgirar el marcador en cap moment, donat que cadascuna de les nostres línies feia la seva feina de manera bastant efectiva. Fruit d’això vam poder marcar un tercer gol, va ser després de provocar un córner en una de les jugades d’atac de la U. D. Riudecols. Vam treure el córner, i la pilota va ser rebutjada per la defensa rival, però el Robert es va poder fer amb ella, i després d’un xut ben col•locat, va fer pujar el tercer gol al marcador.
Aquest gol el vam marcar als instants finals de la primera part, ja que poc després l’àrbitre xiulava el final de la mateixa, i la U. D. Riudecols que ja havia fet bona part de la feina deixant el marcador amb el resultat provisional de 0 a 3.

A la segona part es va veure un altre partit, ja sigui perquè el Mont-roig es va tirar més a l’atac, o perquè la U. D. Riudecols va baixar la seva intensitat de joc, però el cert és que durant aquest segon temps, el nostre equip es va dedicar més a defensar-se i conservar l’avantatge en el marcador. Això no treu que també vam disposar d’alguna que altra ocasió per poder marcar, però de cap manera com les que vam tenir a la primera part. Però com que el Mont-roig tampoc va estar gaire encertat de cara a porteria, el marcador no va variar més, i el resultat final al que es va arribar va ser de 0 a 3 a favor del nostre equip.

Conclusions del partit, la U. D. Riudecols manté la dinàmica de la setmana passada, i sembla que poc a poc va agafant confiança a l’hora de jugar, deixant algun que altre moment de bon joc. Ara bé, tot i la bona primera part, s’ha de tenir en compte que a la segona part es va baixar el ritme, i el que hem d’intentar es mantenir la mateixa intensitat des del primer fins a l‘últim minut. La setmana que ve, al nostre camp, tindrem una altra oportunitat per a poder-ho millorar, serà contra el Salou, un rival que també ens acostuma a posar les coses difícils. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!