12/21/2008

Riudecols 1 - 3 Pastoreta

Canvi d’imatge de la U.D. Riudecols en aquest partit on s'han vist moltes coses positives, amb un resultat final enganyós pel que s'ha vist al municipal Joan Mestre.
En la primera part ha estat un intercanvi d'ocasions per ambdós equips, on s'ha vist un Riudecols amb moltes ganes de fer les coses bé i molt motivat, davant un equip superior si mirem la classificació, on el Riudecols encara no ha sumat cap punt, mentre la Pastoreta arribava amb 9 punts després de guanyar tots els partits amb suma facilitat si mirem els resultats. Després d'una primera part on no hi va haver un clar dominador, arribava la segona part i el Riudecols va sortir amb moltes ganes. Va crear bones ocasions de gol fins que al minut 60, l'home que té el cap més rodó que la pilota va marcar amb un cop de cap perfectament executat, on el porter se li va fer impossible arribar. Després d'això el Riudecols va baixar en quant a intensitat i van començar a arribar les ocasions per part de la Pastoreta, on en un contracop va ficar el marcador amb empat a 1. L'equip local ja començava a mostrar les seves errades innecessàries, i tot seguit va arribar el segon gol, això va passar en pocs minuts. Ja a les acaballes del partit, la Pastoreta marcava el tercer i definitiu gol, ja en el descompte el Riudecols va fallar un penal i d'aquesta manera el Riudecols sumava la quarta derrota consecutiva de la temporada.
En resum un bon canvi d'actitud i de manera de fer de la U. D. Riudecols, on jugant d’aquesta manera perdrà pocs partits més aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada