2/20/2011

VERGONYÓS!!!

SALOU, U. D. "B" 8 - U. D. RIUDECOLS 1

La U. D. Riudecols trenca la seva bona ratxa de joc i resultats, i en un partit per oblidar fa un dels pitjors partits dels últims anys i encaixa una golejada de les que fan mal.

Ja feia masses partits que estàvem en una bona dinàmica de joc i resultats, i ja sabem que el nostre equip de quan en quan ens dóna una decepció d’aquelles bones, i aquesta ja feia massa temps que no es produïa, el que no es pensava ningú és que fos tan contundent. I és que hi ha maneres i maneres de perdre, però el que no es pot fer és llençar el partit de la manera que ho vam fer, però és el que passa quan es juga sense ganes ni actitud.

Val a dir que ens vam presentar amb un equip de circumstàncies, marcat per les baixes, les lesions i les sancions, i que feia que més d’un jugador no ho fes al seu lloc habitual, però això no és excusa pel que es va veure al camp. No feia ni cinc minuts des del xiulet inicial, i el Salou ja havia marcat el seu primer gol, un dels seus davanters es va internar per la banda, va centrar, i un dels seus companys, lliure de marcatge, va rematar a plaer sense que ningú hi pogués fer res.
Poc després, un dels davanters locals, en una jugada d’atac, va fer un xut des de dins de l’àrea gran tot sol i sense que ningú el marqués, i fent el segon gol de la tarda. Una mica més tard, un altre dels jugadors del Salou es va internar per la banda sense que ningú dels nostres jugadors fos capaç de parar-lo, va entrar fins dins de l’àrea petita i va poder xutar a plaer i marcar el tercer gol del seu equip.
No portàvem ni quinze minuts de joc i ja perdíem per 3 a 0, i és que és el que passa quan es surt al camp amb una ‘caraja’ de primera divisió, que per poc que l’altre equip hi posi una mica de ganes, llavors quan te’n vols donar compte ja no hi ets a temps per reaccionar.
Per si no n’hi havia prou, cap al minut 20 el Javi va veure la targeta vermella directa per una entrada a destemps en la que va escombrar uns dels jugadors del Salou. Amb aquest panorama se’ns presentava un partit força complicat, però malgrat tot això els nostres jugadors no demostraven gaires signes de reacció, i fruit d’això, i de múltiples errades col•lectives, van venir dos gols més amb els que es va arribar al final de la primera part.

Començava la segona part amb un marcador de 5 a 0 a favor del Salou, i el nostre equip ja només podia aspirar a acabar el partit de la manera més digna possible. En aquest segon temps ja sigui perquè el nostre equip hi va posar una mica més de ganes o perquè el Salou va baixar de revolucions, el cert és que es va veure un partit una mica més igualat, malgrat tot, la U. D. Riudecols va encaixar dos gols més que posaven el marcador amb un global de 7 a 0.
Va ser llavors quan el nostre equip va aconseguir marcar el gol de l’honor, però que ni de lluny maquillava el ridícul que estàvem patint. En una sacada de córner el Sergi es va anticipar als seus marcadors, i va rematar de cap fent el primer i únic gol per la U. D. Riudecols.
Per si no n’hi havia prou, poc abans de que s’acabés el partit l’àrbitre li va xiular un penal al Jordi Mariné, que la veritat és que vist el resultat i el poc temps que quedava per a finalitzar el partit, se’l podia haver estalviat, però no va ser així, i el Salou va marcar el seu vuitè gol, amb el que finalitzava una golejada d’escàndol.

Conclusions del partit, un desastre, des del primer a l’últim minut. Feia molts anys que el nostre equip no donava una imatge tan vergonyosa i encaixava una golejada tan humiliant. I és que si perds perquè l’altre equip és molt superior a tu, doncs no hi ha res a dir, però el que no es pot tolerar és que un equip de nivell similar al nostre ens derroti d’aquesta manera tan dolorosa, però és el que passa quan més d’un jugador surt al camp sense ganes ni actitud. Ara tenim dues setmanes per descansar i pair aquesta derrota, i després toca partit contra el Vallmoll, esperem que tothom prengui nota dels seus errors i tornem a la bona dinàmica que portàvem fins aquesta setmana. Ara més que mai FORÇA RIUDECOLS!!!