3/28/2011

CONTINUA LA MALEDICCIÓ DEL CAMP DE GESPA DE CAMBRILS

ASS. VILAFORTUNY 4 - U. D. RIUDECOLS 1

Torna a repetir-se la mateixa pel·lícula de la setmana passada, i la U. D. Riudecols perd un altre partit en el camp maleït de Cambrils, i ja van...

Aquesta setmana teníem partit difícil, jugàvem al camp de gespa de Cambrils, un escenari en el que si la memòria no ens falla encara no hem guanyat mai; jugàvem diumenge al matí; i l’equip tornava a ser de circumstàncies, sense gaires canvis i sense porter, sort del Manu que s’hi va posar a última hora tot i estar lesionat. Però tot i això, el més trist és que es va repetir el mateix guió de la setmana passada, és a dir, les oportunitats pel nostre equip, i els gols pel rival. I així és molt difícil de puntuar, com així va ser.

A la primera part el domini va ser nostre, i les oportunitats també, però una vegada més, els gols van ser pel rival. La U. D. Riudecols va disposar de moltes ocasions per marcar, però ens va faltar l’encert i la definició en els últims metres. Podíem haver anat perfectament al descans amb una renta de dos gols, però no va ser així, i en una de les poques jugades d’atac del Vilafortuny, van ser ells els que es van avançar en el marcador. Un dels seus davanters va guanyar l’esquena i la posició a la nostra defensa, i amb una rematada de cap, va marcar el primer gol del partit.

El gol de la primera part ens va passar massa factura, ja que a la segona part les oportunitats ja començaven a estar més repartides, i fruit d’això va venir el segon gol del Vilafortuny. Per sort, ens vam poder mantenir dins del partit, ja que després d’una passada des del mig del camp del Víctor, el Robert marcava el gol que mantenia les nostres aspiracions de puntuar.
Ara bé, només va ser una il·lusió, ja que encara que la U. D. Riudecols ho intentava, continuava sense aprofitar les oportunitats de les que disposava, ja que en més d’una ocasió es jugava més amb el cor que amb el cap. Per la seva banda el Vilafortuny continuava fent el seu partit, parava el joc amb faltes quan més li convenia, i també creava les seves oportunitats de gol. Quan quedava poc pel final del partit, i després de treure ràpid una falta, un dels seus davanters va marcar el tercer gol que ja va tallar definitivament totes les nostres esperances de retallar distàncies en el marcador.
Per si encara no n’hi havia prou, i amb el temps pràcticament esgotat, després d’un córner de l’equip local i rebuig de la nostra defensa, el Vilafortuny va marcar el quart del dia.
Poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, i la maledicció del camp de gespa de Cambrils que continua portant disgustos al nostre equip i afició.

Conclusions del partit, tal i com dèiem la setmana passada, ens va tornar a passar el mateix, és a dir, les oportunitats són per la U. D. Riudecols i els gols per l’equip rival, i és que ens falta acabar de definir les moltes ocasions de les que disposem, a la vegada que també hem d’estar més atents a l’hora de defensar i intentar impedir les dels equips rivals. Esperem que tothom en prengui nota, ja que aquesta setmana tenim dos partits per intentar redreçar la situació, dijous a Vallmoll (el partit aplaçat per la pluja), i dissabte a casa contra l’Almoster. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada