12/21/2008

SENSE PARAULES

----------------------------------------------------
U.D.RIUDECOLS 3 MONTROIG A.T. 5
Un partit marcat pel fort vent i que va acabar guanyant de manera merescuda l’equip que ho tenia tot en contra en els últims 30 min de partit.

La U. D. Riudecols va sortir amb el vent en contra durant la primera part, tot i així no es va arrugar en cap moment. Va començar perdent, com sempre, amb un gol al minut 15 per un gol desafortunat, tot i això, en cap moment va perdre la cara al partit, i sortint a la contra i amb la pilota controlada va disposar de vàries ocasions per marcar. Al final de la primera part es va arribar amb el resultat de 1-1, un resultat molt positiu per part de la U. D. Riudecols.

Tot feia pensar que a la segona part el Riudecols acabaria guanyant, ja que havia demostrat que tenia maneres per endur-se la victòria. Les coses no van començar gens malament, ja que en els primers minuts, gràcies a un gol de l’Èric i un altre del Lluís Escoda s’encarrilava el partit, però desprès d’un plantejament erroni per part de l’entrenador de la U. D. Riudecols, tot va canviar, i en pocs minuts el Mont-roig s’ho va començar a creure, i a mesura que anaven passant els minuts, i tot tenir el resultat i el vent en contra, va començar a mossegar la porteria de la U. D. Riudecols. La recompensa els hi va acabar arribant, i en uns últims 30 minuts desastrosos defensivament de la U. D. Riudecols, el Mont-roig aconseguiria marcar 4 gols que l’hi acabarien donant la victòria.

Al final cares llargues per part dels jugadors de la U. D. Riudecols, que necessitava els tres punts per continuar en línia ascendent i sortir de les últimes posicions de la classificació.