12/21/2008

CONTINUEM IGUAL....

-----------------------------------------------------
FALSET ESPORTIU 5 U.D.RIUDECOLS 0

Un Falset tècnicament superior, supera amb massa facilitat la U.D.Riudecols, que tot i marxar a la mitja part amb 1-0 encontra, no va saber parar en la segona part el gran joc desplegat durant tot el partit per part del Falset.

La U.D.Riudecols, no podia sortir amb un altra plantejament que esperar l’equip rival i sorprendre’l a la contra, amb un camp de dimensions considerables i un equip superior en joc. Des de el primer moment sabíem que puntuar no era fàcil, però tampoc era qüestió d’anar a regalar res a ningú i així va ser durant els primers 45 minuts. En una primera part del molta duresa i d’un Falset molt superior, tal i com queda demostrat en l’estadística de xuts a porteria, on el Riudecols no va ser capaç de xutar entre els tres pals en tot els primers 45min, només és va poder aguantar el resultat d’empat a zero fins a la primera mitja hora de joc, és va marxar al descans amb 1-0, que tal i com havia anat la primera part del partit ens deixava un bon sabor de boca.

Però tot va canviar en la segona part, el Falset no va parar de mossegar la porteria contrària, per tal d’aconseguir un resultat que els permetés jugar còmode la resta del partit. En el primer quart d’hora de joc de la segona part la U.D.Riudecols va deixar escapar les poques opcions que tenia per treure un resultat positiu, ja que com acostuma a ser habitual en els últims partits, van rebre 2 gols amb molt poca diferència de temps. A partir d’aquest moment encara hi va haver menys aportació de joc per part de l’equip visitant. A mesura que anaven passant els minuts el Falset encara dominava més el partit, gràcies en part per: una mala col·locació, falta de ganes, orgull propi i impotència per part dels jugadors de la U.D.Riudecols, al final és va acabar amb un resultat encontra de 5-0. Cosa que fa que la U.D.Riudecols, sigui un dels equips menys golejadors i més golejats de tota la categoria de tercera territorial.

Esperem que a partir de les pròximes setmanes comencem a remuntar el vol, ja que hi ha equip per fer-ho molt millor i ho necessitem per tal de no perdre el gran ambient d’altres temporades.