2/13/2011

TRES PUNTS TREBALLATS


En un partit més complicat del que diu el resultat, la U. D. Riudecols torna a sumar tres punts que la tornen a acostar una mica més a la zona alta de la classificació.

Després de la derrota de la setmana passada, aquest dissabte teníem un partit que, a priori, semblava fàcil. I és que jugàvem contra el Mont-roig, un equip que enguany no està tenint una bona temporada, i es troba en les últimes posicions de la taula. Però com hem dit sempre, en aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil, i si no jugues amb els cinc sentits, no et pots refiar de ningú, ja que qualsevol et pot guanyar. Per sort, vam saber imposar el nostre joc i mantenir-nos en tot moment pel davant en el marcador.

Just començar el partit ja es va veure que la iniciativa era per la U. D. Riudecols, ja que era el nostre equip el que tenia el domini de la pilota, la defensa rebutjava els atacs visitants, la mitja portava el ‘tempo’ del partit, i la davantera creava ocasions de perill per poder marcar. Però tot això no es reflectia en el marcador, ja que no hi havia manera de poder marcar el gol que ens donés l’avantatge que ja es veia en el camp.
Això no es va veure fins que un del nostres defenses es va encarregar de solucionar-ho, va ser el Jordi Mariné, l’home que fins ara només sabia en pròpia porta, l’home que estava (i està) destinat a ser el successor del Santi, i que en menys anys dels que va necessitar ell ja ha marcat el seu primer gol. Després d’una sacada de banda la pilota va anar a parar als seus peus, i amb una sèrie de regats al més pur estil Julio Salinas es va desfer dels defenses rivals, podent posar-se en posició per fer un xut que ell diu que anava amb tota la intenció del mon, però el cert és que tant podia haver entrat, com haver anat fora, però que al final va anar tant ajustat que el porter no hi va poder arribar, la pilota va tocar al pal i va rebotar fins entrar al fons de la xarxa. Tot i aquesta sèrie de casualitats, aquest humil cronista i redactor vol aprofitar aquestes línies per felicitar de manera molt sincera a l’autor del gol, felicitats Jordi!!!
Primer gol per la U. D. Riudecols i el partit que se’ns posava una mica més de cara. Però encara que vam continuar amb el domini del joc en el camp, no podem dir el mateix del marcador, ja que ens faltava acabar de materialitzar les ocasions de les que disposàvem, i és que en qualsevol moment el Mont-roig ens podia empatar, no va ser així i la primera part va finalitzar amb el resultat de 1 a 0 a favor de la U. D. Riudecols.

A la segona part semblava que es repetiria el guió de la primera, però per sort nostra, ben aviat vam poder marcar el segon gol de la tranquil·litat, després d’una passada a l’espai, el Sergi es va fer amb la pilota i amb un xut creuat va fer el segon gol pel nostre equip.
El Mont-roig anava a menys i la U. D. Riudecols es mantenia en la mateixa dinàmica, de sobte en una jugada aparentment sense perill, l’Albert Valls va treure la pilota des del darrera i va anar avançant metres regatejant a tots els jugadors del Mont-roig que li sortien al pas, i es va plantar sol davant del porter podent xutar a plaer i marcant el tercer gol del partit.
Les coses se’ns posaven cada vegada més de cara, i més que s’hi van posar després d’una falta que va treure el Marc Solanellas des del mig del camp, amb la que va posar la pilota de manera mil·limètrica dins l’àrea on hi havia el Sergi esperant-la, i al que només li va fer falta rematar la pilota de cap sense cap tipus d’impediment, i marcar el quart gol per la U. D. Riudecols.
Al final 4 a 0 i tres punts més que sumem al nostre compte particular, i que ens mantenen en la lluita per les primeres posicions de la classificació.

Conclusions del partit, independentment de les últimes derrotes i victòries, ens quedem amb la bona línia de joc que porta últimament el nostre equip, i que es la línia que hem de seguir si ens volem mantenir en la zona alta de la taula. Esperem mantenir-la ja que la setmana que ve tenim un partit molt complicat davant del Salou, un equip que a l’igual que nosaltres també està lluitant per fer-se amb una de les posicions capdavanteres de la classificació. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada