11/21/2010

UNA ALTRA DERROTA


ALINEACIÓ: MOLERO, SANTI (PAPIÓ), ALEIX, ALBERT, FÀBIO (SERGI), IVÀN (ADRIÀ), MARC, ROBERT, MANU, ARNAU (FRAN), ELOI.


La U. D. Riudecols perd una bona oportunitat de mantenir-se en la part alta de la taula, i perd contra un rival directe en la classificació.

Després de la remuntada de la setmana passada, aquest cop ens tocava un partit molt complicat al nostre camp. El rival era l’equip de la Pobla de Mafumet, un conjunt que també està en les primeres posicions de la taula, i tal i com va demostrar, ho està per mèrits propis.

El partit va començar amb les forces igualades entre els dos equips, però ben aviat va ser la Pobla de Mafumet la que va disposar de les ocasions més clares de gol, però en aquelles coses del futbol, va ser la U. D. Riudecols la que es va avançar en el marcador. En una falta que vam treure des de fora de l’àrea gran, el Robert amb un xut molt ben col·locat, va fer que la pilota superés els obstacles de la barrera i el porter, i marcar d’aquesta manera el primer gol pel nostre equip.
Malauradament, l’alegria ens va durar ben poc, perquè pocs minuts més tard, l’equip rival aconseguia empatar el partit. Un dels seus davanters va aprofitar un malentès entre la nostra defensa i el porter per fer-se amb la pilota, xutar des de la banda, i marcar el gol de l’empat.
El marcador no es va tornar a moure durant la resta de la primera part, tot i que els dos equips ho van intentar, però amb més control i ocasions per part de la Pobla de Mafumet que no pas de la U. D. Riudecols.

A la segona part semblava que es mantindria la mateixa dinàmica, però ben aviat van canviar les coses, ja que la Pobla de Mafumet es va avançar de seguida en el marcador. En un xut de falta des de fora de l’àrea van marcar el segon gol visitant, superant barrera i porter. S’ha de dir que el nostre porter encara no estava col·locat al seu lloc en el moment de treure la falta, però que com que l’àrbitre ja havia xiulat, no hi vam poder fer res, tot i les protestes dels nostres jugadors.
Els minuts anaven passant, el control del partit era de l’equip rival, i tot i que la U. D. Riudecols ho intentava, no hi havia manera de poder disposar d’alguna ocasió clara de gol. Però per si les coses encara no estaven prou complicades, l’Aleix va veure la segona targeta groga, i per tant, el nostre equip es quedava amb un home menys i amb el marcador en contra.
En el record quedava la remuntada de la setmana passada, i en això confiava més d’un. Per desgràcia ben aviat se’ns va treure aquesta idea del cap, ja que la Pobla de Mafumet va marcar el seu tercer gol. El més fort és que ho va fer amb una jugada d’estratègia que també teníem assajada nosaltres, i que no vam saber contrarestar a temps!!
Els minuts anaven passant, el nostre equip ho va continuar intentant, però amb un home menys i dos gols en contra no ho teníem massa fàcil. I així va ser, però vist el desenvolupament del partit, encara que haguéssim disposat dels onze jugadors i d’una hora més de partit, dubtem molt que la U. D. Riudecols hagués marcat un altre gol.
El marcador no es va tornar a bellugar, i l’àrbitre va xiular el final del partit en una derrota del nostre equip davant d’un rival que es va emportar el partit merescudament.

Conclusions del partit, tot i que l’actitud va ser la correcta, ens va faltar una mica més d’elaboració en el joc, i vam pecar en masses ocasions del recurs del ‘patadón y arriba’, i està clar que d’aquesta manera no es poden guanyar els partits. Esperem de que de cara a la setmana que ve ho puguem solucionar ja que ens toca jugar contra un altre rival de la part alta de la taula, el Maspujols, i en el seu camp, un lloc que en temporades anteriors ja ens ha costat molt. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada