11/15/2010

LA U.D.RIUDECOLS TORNA A GUANYAR EN UN PARTIT BOIG

ALINEACIÓ: MOLERO, PEPE, FÀBIO (CARLES), ALBERT, ALEIX, MARC, VÍCTOR, IVÀN, MANU (ROBERT), ARNAU (ADRIÀ) I ELOY.

La U. D. Riudecols continua amb la bona ratxa de resultats, i guanya un partit amb moltes alternances en el marcador, i que a falta de 20 minuts pel final anava perdent per 4 a 2. En definitiva, un partit boig i dels que creen afició.
Després del valuós empat que vam poder treure la setmana passada contra el Vilafotuny, aquesta vegada ens tocava jugar contra l’Almoster al seu camp, i com en els partits de les temporades anteriors, el partit va ser de tot menys fàcil.

Just començar la prim era part, ja hi va haver canvis en el marcador, ja que en minut 2 l’Eloy va marcar el primer gol pel nostre equip, ho va fer aprofitant un centre del Marc, i rematant la pilota el suficient per a que toqués el travesser, i amb el rebot entrés dins la porteria rival.
Ara bé, l’alegria ens va durar ben poc, ja que pocs minuts després, l’Almoster va empatar el partit. Després d’una gran jugada de combinació entre els seus jugadors, van centrar la pilota dins l’àrea, i el seu davanter la va rematar tal i com li venia, sense que el nostre porter pogués fer res per evitar el gol.
No sabem si va ser per aquesta ràpida reacció de l’Almoster o pel que va ser, però el cert és que durant tota la primera part, la iniciativa del partit i el joc la va portar l’Almoster, mentre que el nostre equip es limitava a defensar-se, i només inquietava de manera puntual la porteria rival en alguna jugada aïllada de contraatac. Però tot i els intents de l’equip local, la U. D. Riudecols va poder mantenir el resultat, i amb aquest empat es va arribar al final de la primera part.

A la segona part va ser quan va venir tot l’allau de gols i descontrol. Aquest segon temps va començar igual que el primer, és a dir, en els primers minuts va tornar a marcar l’Eloy, aquesta vegada aprofitant un córner tret pel víctor Rodríguez, i rematant la pilota amb una bona volea. Però també igual que a la primera part, l’Almoster va tornar a empatar el partit pocs minuts després. Però a diferència de la primera part, aquesta vegada sí que va tornar a canviar el marcador, va ser en una jugada en la que els nostres jugadors van pecar de massa innocents. L’àrbitre va xiular falta en una jugada en la que semblava que l’entrada en planxa l’havia fet uns dels nostres defenses, però que ell marcava clarament amb el braç a favor nostre, però els jugadors locals amb més ofici i picardia que els nostres, la van treure ràpidament, passant la pilota a un dels seus davanters, que sol davant del porter va poder marcar a plaer.
Després d’aquest regal, i quan ja portàvem gairebé 30 minuts de la segona part, en una badada defensiva de la U. D. Riudecols, l’Almoster va tornar a marcar, i es col·locava, d’aquesta manera, amb un 4 a 2 que semblava impossible de remuntar, i més amb l’actitud i el joc que havia fet fins aleshores el nostre equip.

Però la U. D. Riudecols amb 2 minuts màgics i amb dues bones jugades del Robert, que feia 15 minuts que havia entrat al camp, aconseguia empatar el partit. El tercer gol pel nostre equip el va fer després d'una bona jugada personal, mentre que el quart el va aconseguir amb una vaselina que superava el porter, i en la que no va poder fer res per aturar la pilota.
Aquells dos gols van fer canviar la mentalitat dels dos equips, i mentre que la U. D. Riudecols va anar a més, l’Almoster es va descentrar en excés. Prova d’això va ser que a partir d’aquells el nostre equip va agafar el control del partit i la pilota, i gràcies a això vam poder tornar a marcar un altre gol. En una mala sortida del porter local, el Marc va marcar el cinquè gol per la U. D. Riudecols. Semblava que no podia ser, però en menys d’un quart d’hora boig havíem remuntat el partit.

Però encara quedava temps per més emocions, cap al minut 88, el Carles, que feia poc que havia entrat per substituir al lesionat Fabio, va ser expulsat per doble amonestació, això ens deixava amb un home menys, però amb el temps gairebé exhaurit, i en principi, sense marge per fer gaire cosa per part dels dos equips per intentar variar el marcador.
No va ser així, ja que en l’última jugada del par tit, l’Adrià aprofitant una passada de la nostra davantera, podia marcar a plaer amb la porteria buida i havent superat ja el porter rival. Aquest gol va ser el més especial de tots, perquè el feia en el primer partit en el que tornava després d’una lesió, la qual ens va fer témer per la seva continuïtat amb nosaltres. Per sort, no va ser així i podrem continuar gaudint del seu futbol a la U. D. Riudecols.
Al final 4 a 6 favor de la U. D. Riudecols, en un partit, que semblava perdut, i que en uns minuts bojos vam ser capaços de capgirar.

Conclusions del partit, ens falta ofici en segons quines jugades, ja que hi ha vegades que semblem germanetes de la caritat, però per altra banda tenim la virtut que no donem mai el partit per perdut i, amb més o menys encert, intentem sempre anar a per la victòria. Com ho farem la setmana que ve contra La Pobla de Mafumet. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!