11/28/2010

LES DECISIONS ARBITRALS DESTROSSEN LES OPCIONS DE PUNTUAR DE LA U. D. RIUDECOLS AL CAMP DEL LÍDER


ALINEACIÓ: FRAN, MARC, ELOI, ALBERT, SANTI, ROBERT, MANU, SERGI (CARLES), ADRIÀ (MOLERO), ARNAU, JAVI.


La U. D. Riudecols dóna la cara davant el líder, però perd en un partit marcat per un actuació arbitral, que es pot qualificar, com a mínim, de discutible.

Després de la derrota de la setmana passada contra la Pobla de Mafumet, aquesta jornada ens tornava a tocar un partit molt complicat davant del líder de la categoria, el Maspujols. I si jugar contra el líder ja era una dificultat, la plaga de lesions i baixes que tenim al nostre equip, feia que la U. D. Riudecols es presentés amb un equip de circumstàncies, però sense renunciar a res, i disposats a donar la cara en tot moment, tal i com així va ser.

Durant tota la primera part es va veure un partit bastant igualat entre els dos equips. Cadascú disposava de les seves oportunitats de gol, però sense que cap d’ells aconseguís transformar-ne cap en gol. L’àrbitre s’equivocava i l’encertava igual de bé o de malament pels dos equips, i en el joc no es veia un clar dominador sobre l’altre. Val a dir que durant la primera part, el Maspujols, com a líder de la categoria, no va donar la sensació de ser molt superior a la U. D. Riudecols, ja sigui per encert nostre o per desencert seu, però el fet és que es va veure un duel equilibrat durant tota la primera part.

A la segona part, el Maspujols va atacar amb més insistència, però la U. D. Riudecols mantenia el tipus i defensava l’empat que hi havia fins aquell moment, i quedant a l’espera de disposar de les seves ocasions de marcar, que de ben segur haurien arribat de no ser per una protagonista que no hagués volgut ningú que aparegués.
En una de les jugades d’atac del Maspujols, van penjar una pilota dins l’àrea nostra, i com sempre que hi ha aquest tipus de jugades, els jugadors d’un i altre equip lluitaven per fer-se amb una bona posició dins l’àrea, però l’àrbitre va considerar que les enganxades entre uns i altres van ser massa, i de sobte, i per sorpresa nostra, va xiular penal i expulsió del Marc Solanellas. De res van servir les nostres protestes i reclamacions, ja no discutíem el penal, però sí la targeta vermella, però una vegada xiulada l’expulsió i el penal ja no hi havia marxa enrere. El Maspujols va treure el penal, i malgrat que el Fran va estar a punt d’aturar-lo, l’equip local aconseguia el primer gol de la tarda.
Un home menys i un gol en contra, el partit es complicava per la U. D. Riudecols, però no vam baixar els braços i vam continuar lluitant per capgirar el resultat. Però per si no n’hi havia prou amb tot el que havia passat, en una altra jugada d’atac del Maspujols, van fer una passada en profunditat a un dels seus davanters, el qual estava en un clar fora de joc, que va veure tothom menys l’àrbitre. Una altra vegada protestes per part dels nostres jugadors, i una altra vegada que tampoc servien de res, perquè el Maspujols aconseguia el seu segon gol al donar-lo per vàlid l’àrbitre.
A partir d’aquí es van anar escalfant els ànims d’un i altre equip, les faltes i interrupcions de joc s’anaven succeint, però les targetes sempre acabaven caient de la banda de la U. D. Riudecols. El nostre equip ho continuava intentant, però cada vegada quedava menys temps. Poc abans del final, l’àrbitre xa xiular un penal a favor nostre (ja sigui per compensar tots els despropòsits anteriors, perquè no en sabia més, pel que fos, però el cert és que també va ser bastant discutible). L’encarregat de xutar-lo va ser el Robert, però el seu xut es va estavellar al travesser de la porteria, estava clar que no era el nostre dia!!!
Poc després, l’àrbitre xiulava el final del partit, i la U. D. Riudecols que es quedava amb una sensació agredolça, ja que malgrat haver-ho intentat de totes les maneres, perdia el partit per causes alienes a la seva voluntat.

Conclusions del partit, no hi ha res a retreure al nostre equip, ja que va plantar cara al líder de la categoria, i tot i les baixes i l’actuació arbitral, no va baixar els braços en cap moment. Si es manté aquesta actitud al llarg de la temporada, de ben segur que els resultats acabaran arribant. La setmana ve contra l’Alcover tenim una bona oportunitat per tornar a intentar apropar-nos a les posicions capdavanteres de la classificació. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada