12/05/2010

SEGONA PART AMB GOLS I VICTÒRIA DE LA U. D. RIUDECOLS

ALINEACIÓ: FRAN, SANTI, MARC, ALBERT, ALEIX, MANU, SERGI, ROBERT, MOLERO, ARNAU (ADRIÀ), JAVI (ELOI).

En un partit molt disputat, la U. D. Riudecols aconsegueix sumar una altra victòria que la torna a acostar a la zona alta de la classificació.

Després dels últims partits en els que no havíem aconseguit puntuar, aquesta setmana, teníem una bona oportunitat per tornar a intentar sumar tres punts que canviessin aquesta petita mala ratxa que portàvem, i tot i que ens va costar, al final vam poder treure un bon resultat d’aquest partit.

A la primera part no hi va haver un clar dominador sobre l’altre, cadascun dels dos equips disposava de les seves oportunitats, però cap d’ells va ser capaç de transformar-ne cap d’elles. Per part del nostre equip, la més clara va ser la que va disposar l’Arnau, el qual, aprofitant una passada en profunditat, es va internar dins l’àrea, on va intentar una vaselina per damunt del porter, però que per desgràcia, no va entrar dins la porteria. I així, es van anar succeint les ocasions d’un i altre equip, fins que l’àrbitre va xiular el final de la primera part amb el marcador reflectint l’empat a zero inicial.

A la segona part es va veure un partit molt més entretingut, i és que els gols i les ocasions es van anar succeint una darrera l’altra. Cap al minut quinze, la U. D. Riudecols es va aconseguir avançar en el marcador, ho va aconseguir gràcies al Sergi López. Es va fer amb la pilota dins l’àrea, i amb un retall amb el que va enganyar a la defensa, va poder fer un xut creuat al que el porter no hi va poder arribar, i sumava d’aquesta manera el primer gol pel nostre equip.
Per desgràcia, l’alegria ens va durar ben poc, ja que pocs minuts després, l’Alcover aconseguia igualar el marcador. Aprofitant un malentès entre l’Albert Valls i el Fran a l’hora de rebutjar una pilota, un dels seus davanters es va fer amb ella, la va centrar dins l’àrea, on hi havia un dels seus companys per poder rematar a plaer i empatar el resultat.
Semblava que se’ns girava el partit en contra, per sort, la U. D. Riudecols es va saber sobreposar, i va continuar lluitant amb tanta o més intensitat que fins aquell moment, i fruit d’això, ben aviat ens vam tornar a avançar en el marcador. El David Molero (que en aquest partit havia canviat els guants pels pantalons curts) va poder marcar el segon gol pel nostre equip. Amb una fantàstica volea, va empalmar la pilota tal i com li venia, i avançava una altra vegada a la U. D. Riudecols.
Gràcies a aquest gol, l’Alcover va baixar la seva intensitat, mentre que el joc de la U. D. Riudecols va anar a més. Això es va veure ben aviat, ja que el Marc Solanellas marcava el tercer gol pel nostre equip. Ho va fer de vaselina i fent passar la pilota pel damunt del porter.
Però el nostre equip no en tenia prou, i va continuar pressionant, gràcies a això, vam poder recuperar una pilota al mig del camp, aquesta va anar a parar als peus del Marc Solanellas, que amb una internada per la banda, va fer un xut creuat que va suposar el quart gol per la U. D. Riudecols.
Poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, i el nostre equip s’emportava de manera més que merescuda els tres punts.

Conclusions del partit, ja ho hem dit altres vegades, el que no hem de perdre mai és l’esperit de lluita i sacrifici, si no es perd això, de ben segur que els resultats arriben. Està clar que hi haurà vegades que amb això no n’hi haurà prou, perquè trobarem equips millors que nosaltres o serà per altres circumstàncies, però la gran majoria de vegades no serà així, tal i com es va demostrar aquesta setmana. Esperem no perdre aquesta actitud, ja que la setmana que ve tenim un partit força complicat davant el Porrera, i no fa falta dir el que això significa, és per això que us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada