2/17/2009

PER L'AFICIÓ



En un partit no gaire vistós, la U. D. Riudecols aconsegueix sumar tres punts més que l'acosten una mica més a la part alta de la classificació.

Després de la victòria de la setmana passada, la U. D. Riudecols jugava contra un rival directe en la classificació. Tot i això, abans de començar el partit, les sensacions no eren del tot bones per diversos motius, en primer lloc, l'equip estava bastant mancat d'efectius, ja que entre lesionats i baixes per altres circumstàncies, el número de jugadors del nostre equip era una mica curt, només hi havia dos canvis a la banqueta. Això podia ser un problema perquè no permetia masses variacions tàctiques, a la vegada que també podia ser un inconvenient en el cas de que es produís alguna altra lesió durant el partit, cosa que per sort no va passar. El segon problema, i més important, era el temps, tornava a fer molt vent, i ja sabem el que li passa al nostre equip en aquest tipus de partits, que sigui per unes coses o unes altres, el resultat gairebé sempre acaba sent el mateix, és a dir, la derrota.
Aquesta vegada, per sort, la cosa va canviar, en una primera part poc vistosa i bastant ensopida, la U. D. Riudecols va aconseguir avançar-se en el marcador. Els dos equips van disposar de les seves oportunitats, però la U. D. Riudecols va saber treure'n més profit. Jugant en contra de vent va aconseguir mantenir la porteria a zero, i a més a més marcar un gol que donava una certa tranquil•litat de cara a la segona part. Aquest gol el va marcar l'Albert Valls enganxant la pilota tal i com li venia, i després d'aprofitar un bon centre fet des de la banda per part de l'Iván Tomás. Això deixava les coses relativament bé per a la segona part, amb un gol d'avantatge i el vent a favor nostre, però com que aquesta situació no era la primera vegada que es donava, i que després era capgirada per l'equip rival, doncs la veritat és que tampoc ens podíem relaxar massa.

La segona part va ser més del mateix, és a dir, un joc bastant espès i poques oportunitats per a tots dos equips. Tot i així, la U. D. Riudecols va poder tornar a avançar-se en el marcador, l'Albert Valls va centrar una pilota a l'àrea, que va rematar el Robert Fernández, en un primer moment, el Montbrió va aconseguir rebutjar la pilota, però després d'un malentès entre el porter i els seus defenses, la pilota va tornar als peus de l'Albert Valls, el qual en un xut sense massa angle, va poder fer pujar el segon gol al marcador.
Semblava que la cosa pintava bé, però com sempre, la U. D. Riudecols es va complicar la vida, primer perquè inconscientment es va anar tancant al darrera, quan jugant a favor de vent, això no hauria d'haver passat de manera tant exagerada, per molt que el Montbrió pressionés per reduir distàncies en el marcador.
Segon pel gol que ens varem fer en pròpia porta, i és que en una jugada de mala sort, els nostres defenses no es van entendre entre ells per rebutjar la pilota, i al final, després d'una sèrie de rebots, ens varem fer un gol en pròpia porta, això va donar ales al Montbrió, que va continuar pressionant per intentar empatar el partit.
Tercer, perquè en una altra jugada desafortunada el Joan Cabré, que feia molt poc que havia sortit al camp va veure una targeta groga, que era totalment innecessària, però entre les ganes que hi posa ell i els ànims de la nostra afició, va sortir massa revolucionat al camp i per això va veure aquesta primera targeta (nota per als nostres aficionats, no l'esvereu més del compte que després passa el que passa). Poc després, va veure la segona targeta, aquesta vegada fent una falta tàctica al mig del camp i tallant una jugada de perill, però com ja en tenia una d'abans, el resultat va ser la seva expulsió. Això deixava el nostre equip amb un home menys, i al Montbrió pressionant de manera insistent per intentar empatar el partit. Per sort, varem poder aguantar fins a l'últim minut, i mantenir el resultat fins que l'àrbitre va xiular el final del partit. I és que de quan en quan també ens toca tenir la sort a favor nostre, perquè sempre en contra no pot ser oi?.

Final del partit i tres punts més, un resultat que ens dóna confiança de cara a la setmana que ve, en la que ens visita el líder, el Falset. Després de la imatge tan pobra que varem donar en el seu camp, i vista la progressió que sembla que té el nostre equip, esperem que aquesta vegada la cosa canviï un mica, i ens puguem endur tres punts que ens puguin acostar una mica més a la part alta de la taula. Però per això necessitarem el suport de la nostra afició per a que tots junts puguem cridar ben fort, força Riudecols!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada