1/21/2009

Camp de gespa artificial = a

La U. D. Riudecols tira per terra tot el que varem aconseguir la setmana passada en un partit per oblidar.

Després de les bones sensacions de la setmana passada en el derbi contra les Borges, semblava que si aconseguíem mantenir la mateixa línia en el partit d'aquesta jornada, per fi ens podríem enganxar en el grup d'equips de la part alta de la classificació. Però no va ser així, la U. D. Riudecols, mantenint la seva línia d'irregularitat, va fer un partit desastrós. Com sempre fem, en servim una de freda i una de calenta, i aquesta setmana tocava la freda, de fet, podríem dir que gelada, perquè la sensació de ridícul va ser majúscula.

Just començar el partit, semblava que se'ns posava tot de cara, ja que als pocs minuts de joc, el Víctor Martín, en un xut col·locat des de fora l'àrea, ens avançava en el marcador. Res més lluny de la realitat, només va ser un miratge, perquè com sempre, no varem saber gestionar l'avantatge que teníem fins aquell moment.
El Marina Cambrils va continuar atacant per intentar empatar el partit, i en una jugada desafortunada de la nostra defensa ho va aconseguir, ja que durant una de les seves jugades d'atac, i en un intent de rebutjar la pilota, ens varem fer un gol en pròpia porta. Poc després, i en un xut col·locat a la vora del pal, el Marina Cambrils tornava a marcar. Resultat fins aquell moment, 2 a 1 a favor de l'equip local, un resultat que es podria haver remuntat per part nostra si poc abans de finalitzar la primera part no haguéssim llençat el partit.
I és que en uns minuts de desconcert, una mica més del que portàvem fins aquell moment, el Marina Cambrils, va sentenciar el partit. En una jugada en la que van fallar tant el porter, per sortir quan no tocava, com la defensa, per no saber rebutjar la pilota, el Marina Cabrils feia pujar el 3 a 1 al marcador. La situació se'ns complicava per moments, perquè a més a més, al cap de dos minuts, i en una altra badada defensiva, el Marina Cambrils traient una falta des del mig camp, va fer arribar la pilota a uns dels seus extrems, el qual va centrar al mig de l'àrea per a que un dels seus companys pogués rematar a plaer. Resultat al final de la primera part, 4 a 1 a favor del Marina Cambrils.

La segona part va ser més del mateix, el Marina Cambrils que continuava atacant i marcant gols, i la U. D. Riudecols que no va donar en cap moment cap lleuger símptoma de poder capgirar el resultat. Val a dir que el resultat encara es va quedar curt, ja que l'equip local, al tenir la feina feta, no va acabar de prémer l'accelerador, i 'només' va marcar 2 gols més en aquesta segona part. Els dos gols van ser semblants als de la primera part, és a dir, desconcert general per part de la U. D. Riudecols, i rematades a plaer dels jugadors del Marina Cambrils. Total, que el marcador final es va quedar en un 6 a 1, i és que vistos els mèrits d'un i altre equip, la diferència de gols encara podia haver estat bastant més gran.

Es pot justificar aquest humiliant derrota d'alguna manera? Doncs la veritat és que no, no se li pot donar la culpa a l'àrbitre, ja que va xiular un partit més que correcte. Tampoc se li pot donar la culpa al terreny de joc, ja que era un camp de gespa en unes condicions òptimes. No, la culpa va ser única i exclusivament dels jugadors de la U. D. Riudecols, però de tots, començant pel porter i acabant per l'últim davanter.
Va ser culpa del porter i la defensa per no estar atents en els marcatges, va ser culpa de la mitja per no pressionar quan ho havien de fer, i va ser culpa dels davanters per no ser capaços de xutar pràcticament cap vegada entre els tres pals de la porteria contrària. Però sobretot, sobretot, va ser una culpa general de tots per les poques ganes i la falta d'actitud que es va mostrar damunt del terreny de joc.

I ara què? Doncs primer de tot demanar disculpes a l'afició, per la imatge que varem donar i la sensació de ridícul i impotència que varem transmetre. Un cop dit això, ara el millor que podem fer és passar pàgina, prendre nota de tots els errors comesos, que van ser molts, i esperar que la setmana que ve la cosa canviï. Esperem que així sigui, i que en el proper partit puguem tornar a celebrar una victòria cridant tots junts... FORÇA RIUDECOLS!!!!