10/25/2010

PRIMERA DERROTA A CASA

ALINEACIÓ: FRAN, PEPE (PAPIÓ), ALBERT, ALEIX, FABIO, IVÀN, MANU, ROBERT, MARC, ARNAU.

La U. D. Riudecols perd pistonada i perd el primer partit a casa, i trenca d’aquesta manera la ratxa d’imbatibilitat mantinguda fins a la data.

Així com la setmana passada vam poder capgirar un marcador advers, aquesta vegada no va poder ser. La U. D. Riudecols sempre va anar a remolc en el marcador, i no va donar mai la sensació de tenir el partit controlat, o donar les suficients mostres de poder endur-se els tres punts.

Passats els minuts inicials, i una vegada els dos equips van intercanviar alguna que altra ocasió de gol, va ser el Vallmoll el que es va avançar en el marcador. Un dels seus davanters es va poder escapar del marcatge de la nostra defensa, de tal manera que es va plantar sol davant del nostre porter Fran, el qual no va poder fer res davant el xut que li va tirar a boca de canó.
Quedaven molts minuts per endavant, i el nostre equip va continuar intentant fer el seu joc, i en una de les nostres jugades d’atac, el Marc Solanellas va penjar una pilota des del mig del camp dins l’àrea rival, el porter del Vallmoll va intentar aturar-la, però gràcies a la pressió de l’Arnau, se li va escapar i es va introduir ell mateix la pilota dins la porteria.
Ja havíem empatat el partit, però poc després, el Vallmoll es va tornar a avançar en el marcador. Ho va fer en un xut de falta des de l’àrea gran. Van col·locar la pilota per l’espai que va deixar la barrera, i al que el Fran no hi va poder arribar per aturar-la. Però si ells van poder marcar de falta, nosaltres no podíem ser menys, i després de treure una falta, la pilota va anar a parar a peus de l’Ivan, el qual va arribar fins a la línia de fons, allí va centrar la pilota dins l’àrea petita, on hi havia el Marc Solanellas per poder rematar-la, i empatar, una vegada més, el marcador. Poc després l’àrbitre xiulava el final de la primera part, sense tenir encara gaire clar qui seria el guanyador del partit.

A la segona part, les coses van seguir igual que a la primera, i el Vallmoll es va tornar a avançar en el marcador. Un dels seus davanters va guanyar l’esquena a la nostra defensa i es va plantar sol davant el porter, i d’aquesta manera va marcar el tercer gol pel seu equip. Segons uns va arrencar en posició de fora de joc, i segons uns altres no (l’habitual del futbol), però el fet és que de res servia protestar, ja que l’àrbitre va donar el gol per vàlid, i el Vallmoll es tornava a posar per davant en el marcador. El Vallmoll no es conformava amb el resultat, i continuava atacant, i fruit d’això van poder tornar a marcar. Va ser amb un fort xut d’un dels seus davanters, la pilota va tocar a l’escaire i va rebotar dins la porteria, per tant, el Vallmoll que sumava el seu quart gol.
De totes maneres, la U. D. Riudecols no donava el partit per perdut, i en una jugada personal dins l’àrea rival, el Robert va poder retallar distàncies en el marcador. Malauradament, aquesta setmana no vam tenir la sort de cara com en el partit anterior, i el marcador no es va tornar a bellugar. Per tant, al final 3 a 4 a favor del Vallmoll, i la U. D. Riudecols que perdia el primer partit de la temporada al seu camp.

Conclusions del partit, estava clar que més aviat o més tard el nostre equip trencaria la seva ratxa d’imbatibilitat. Tot i així, ens hem de quedar amb la imatge que en cap moment es va donar el partit per perdut, i ho vam continuar intentant en tot moment. Si es manté l’actitud, el que està clar és que el balanç final segur que serà positiu. Menció a banda mereix l’actuació arbitral i l’espectacle que es va muntar al final del partit, està clar que els àrbitres no xiulen mai a gust de tothom, però el nostre club no pot donar aquesta mala imatge a l’hora de protestar les seves decisions. Per aquest camí segur que no aconseguirem res, i només amb una actitud responsable i esportiva ens farem respectar.
De moment, la setmana que ve tenim un partit molt complicat davant el Marina Cambrils, un rival que sempre ens ha posat les coses difícils, i més en el seu camp de gespa. Esperem que aquesta vegada puguem treure el resultat endavant, però per això serà necessari el suport de la nostra afició. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!