10/15/2010

LA U.D.RIUDECOLS CONTINUA INVICTA A CASA GRÀCIES A UN GRAN ROBERT



En un partit molt espès, la U. D. Riudecols treu petroli de les poques ocasions que va tenir, i passa de tenir el partit perdut a sumar tres punts que la mantenen en la part alta de la taula.

Encara que una mica tard, per fi la U. D. Riudecols es va poder presentar davant la seva afició amb els nous equipatges. Des d’aquestes línies volem agrair les aportacions econòmiques de tothom que contribueix a que això tiri endavant, ja siguin socis o patrocinadors. S’ha de dir que tothom en la mesura de les seves possibilitats, ha ajudat a que hi continuï havent futbol al nostre poble. Gràcies a tots ells!!!


Després dels últims resultats positius, aquesta setmana se’ns presentava un partit que, a priori, podíem resoldre sense massa dificultats, ja que ens visitava el Salou, que actualment ocupa l’últim lloc de la classificació. Res més lluny de la veritat, ja sigui perquè ens vam confiar en excés, o perquè el Salou no estava tant malament com ens pensàvem, però el cert és que ha estat, fins al moment, el partit que ens ha costat més de treure, i només gràcies a dos cops de sort i encert hem pogut aconseguir la victòria.

Començava el partit, i cap dels dos equips va demostrar gaire encert de cara a porteria. Per part de la U. D. Riudecols només hi va haver una jugada de l’Arnau que per poc no va acabar en gol, després d’aprofitar una passada a l’espai, va xutar per damunt del porter, malauradament la pilota va tocar al pal i va sortir rebotada cap a fora. Si hagués entrat aquella pilota possiblement hauríem parlat d’un altre partit, però com que en el futbol no es viu de les ocasions desaprofitades, el partit va continuar amb la mateixa dinàmica, és a dir, intercanvi de pilotades entre els dos equips, però sense el bon criteri que havíem demostrat en partits anteriors. Al final s’acabava la primera part amb el marcador empatat a zero, i amb la sensació que cap dels dos equips havia fet gaires mèrits per merèixer gaire cosa més.

A la segona part es va veure un altre partit, ja que al cap de pocs minuts d’haver començat, un davanter del Salou, aprofitant una badada defensiva a l’hora de marcar als jugadors, es va plantar sol davant el nostre porter i va marcar el primer gol pel seu equip. Tornaven els vells costums, i la ‘pàjara’ de principis de les segones parts tornava a fer acte de presència. La U. D. Riudecols va intentar capgirar el marcador, però no donava la sensació que fos capaç de fer-ho, ja que amb prou feines arribava a la porteria rival, i quan ho feia, era sense massa perill, però vet aquí, que per una vegada, la sort que tantes vegades hem tingut d’esquena aquesta vegada va estar al nostre costat.
En una jugada personal, el Robert es va poder escapar per força i velocitat dels defenses del Salou, es va plantar sol davant del porter, i amb un xut ben col•locat va fer entrar la pilota dins la porteria rival. La U. D. Riudecols acabava d’empatar el partit, però en volia més.
Quedava poc temps per a que finalitzés el partit, però els nostres jugadors ho continuaven intentant, i fruit d’això van provocar una falta a la línia de l’àrea gran. Aquesta falta la va treure el Víctor Rodríguez, va penjar la pilota dins l’àrea petita, i una altra vegada el Robert, entrant des del darrera i agafant per sorpresa a tots els defenses, va rematar la pilota de cap sense que ningú del Salou pogués fer res per evitar-ho. Semblava que no podia ser, però la U. D. Riudecols havia aconseguit capgirar el marcador.
Poc després l’àrbitre xiulava el final del partit, i el nostre equip que continua amb la bona ratxa de resultats, i aconsegueix mantenir la imbatibilitat en el seu camp.

Conclusions del partit, tot i el bon resultat final, no hem de perdre de vista que el nostre equip no va fer un bon joc. No pot ser que sortim confiats de la manera que ho vam fer, perquè en aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil, i qualsevol equip et pot guanyar a la mínima que et despistis, i això és el que gairebé ens passa a nosaltres. Però entre que no vam donar el partit per perdut en cap moment, i la sort que ens va afavorir en els moments clau ho vam poder treure endavant.
Esperem que això ens serveixi de cara al pròxim partit, que no serà la setmana que ve (L`Hospitalet s’ha retirat del campionat), sinó d’aquí dues setmanes contra el Vallmoll. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada