12/21/2008

LA U.D.RIUDECOLS CONTINUA SUMANT

Per fi!!!! La U. D. Riudecols finalment aconsegueix una victòria al seu camp i davant de la seva afició, que ja feia massa temps que l'esperava.

Després d'uns quants partits en que els resultats se'ns havien girat en contra, al final s'han pogut sumar els primers tres punts en el nostre camp. I es que sembla que s'ha instal·lat una dinàmica positiva de resultats en el nostre equip. El secret no és cap altre que mantenir la mateixa actitud que la setmana passada contra el Porrera, és a dir, ganes, ganes i més ganes, tots els jugadors que van sortir al camp van intentar donar el màxim, i independentment de que les coses surtin més bé o més malament, això és el principal. Si a més a més, hi sumem el fet que es va mantenir, bàsicament, el mateix plantejament tàctic de la setmana passada, ja tenim la combinació perfecte per a poder aconseguir un bon resultat.

El partit es va plantejar com el de la setmana passada, és a dir, intentar, com a primer objectiu, mantenir la nostra porteria a zero, per a partir d'aquí, buscar les nostres oportunitats de marcar, que més aviat o més tard sempre acaben arribant.
Durant la primera part, es va produir un intercanvi d'ocasions entre els dos equips, encara que cap d'ells les va acabar materialitzant. Com a coses a tenir en compte durant aquests primers 45 minuts s'han de destacar les jugades a pilota a parada que va executar el Vandellòs, ja que la nostra defensa va perdre les marques en algunes d'aquestes jugades, i que és que només gràcies la poca punteria de l'equip atacant es va evitar que s'avancessin en el marcador, però per una vegada la sort va estar del nostre costat, cosa que, per cert, ja tocava. També s'ha de dir que l'àrbitre va ensenyar una targeta groga a l'Eric per protestar just començar el partit, i es que no sabem mantenir la boca callada, i n'hauríem d'aprendre, perquè això pot marcar el desenllaç d'un partit. De totes maneres, s'ha de dir, que l'àrbitre era un pel rigorós a l'hora d'ensenyar targetes per protestar, i una mica massa permissiu a l'hora d'ensenyar les targetes per joc violent, però ja sabem com funcionen les coses en aquesta categoria.

A la segona part, les coses es van posar molt millor pel nostre equip, ja que als pocs minuts de començar la segona part, l'Albert Valls, va obrir el marcador després d'un centre passat a l'àrea, va realitzar una rematada a boca de canó davant de la qual el porter del Vandellòs no va poder fer res. Al cap de pocs minuts, les coses encara es posaven millor, després d'una falta que vam treure des de la frontal de l'àrea gran i que vam penjar dins l'olla, el porter l'aconseguia rebutjar en la primera ocasió, però l'Eric va saber aprofitar aquest rebuig per rematar la pilota de cap tal i com li venia, i mitjançant una vaselina, la va fer passar pel damunt de tothom fins que va arribar dins de la porteria; resultat, el segon gol pujava al marcador. A partir de llavors, es va tractar de saber administrar el resultat, tot i que va haver un moment en el que va semblar que els fantasmes del dia del Mont-roig tornaven a aparèixer, ja que en pocs minuts de diferència, el Joan Mestres veia dues targetes grogues, que deixaven la U. D. Riudecols en inferioritat numèrica. Cap problema, perquè poc després vam fer el descobriment del partit, el nostre porter Abid, va sortir de jugador, i en la primera pilota que va tocar, després d'una passada milimètrica de l'Albert del Olmo, va aconseguir deixar assegut el porter del Vandellòs i marcar el 3 a 0 definitiu. Tenim un davanter centre en potència a l'equip i no ho sabíem!!!

En definitiva, un bon resultat que havia trigat massa a arribar en el nostre camp, destacant sobretot l'actitud de l'equip i el fet que vam poder mantenir la porteria a zero. Això fa que puguem començar a mirar cap a la zona mitja de la taula amb un cert optimisme, la setmana que ve contra l'Almoster serà la confirmació definitiva, però per això necessitarem el suport de la nostra afició, us esperem a tots dissabte que ve al camp de l'Almoster. Força Riudecols!!!