12/21/2008

BONA VICTÒRIA DE LA U.D.RIUDECOLS

L’equip fa un canvi d’imatge respecte a la setmana passada, i aconsegueix una victòria en un camp que tradicionalment ens havia costat obtenir resultats positius.

Després del ridícul de la setmana passada davant del Mont-roig, estava clar que alguna cosa havia de canviar en aquest equip per tal de poder aconseguir bons resultats, i és que era gairebé impossible fer-ho pitjor. Per això, durant els entrenaments de la setmana, es va optar per fer teràpia de grup (com els grans equips) per a veure si així es podia posar en comú totes les diferents opinions dels integrants de l’equip (entrenador, jugadors i junta directiva), i d’aquesta manera podíem anar tots en la mateixa direcció.
De totes maneres, com que hi havia algun integrant de l’equip que per diferents motius no va poder venir els entrenaments, la reunió es va tornar a repetir en els vestuaris abans de començar el partit, això va fer que l’equip comencés l’escalfament una mica just de temps, aquest poc temps d’escalfament, junt amb els resultats de la reunió van marcar el transcurs del partit.

Després de haver vist la desconnexió que fins aleshores havia existit entre les diferents línies de l’equip, es va optar per fer un plantejament defensiu del partit, és a dir, intentar que no ens marquessin cap gol reforçant la línia del mig del camp, si aconseguíem aquest objectiu, teníem clar que les nostres oportunitats de gol acabarien arribant, i al final ens podríem endur la victòria.

Aquest plantejament va estar a punt d’ensorrar-se, ja que en els primers minuts del partit, el Porrera es va avançar en el marcador aprofitant una errada del nostre porter, i és que no es pot sortir al camp sense haver escalfat, perquè després passen aquestes coses.
Tot i això, i tal com es va dir a la reunió, la U. D. Riudecols no va perdre els papers, i va mantenir el mateix plantejament del partit, ja que estàvem convençuts que les nostres oportunitats acabarien arribant, i així va ser, cap al minut 30 de la primera part, i després d’una sacada de banda ràpida per part de l’Èric cap al mig de l’àrea, el Joan Mestres, amb un molt bon cop de cap, la va saber aprofitar perfectament per col·locar l’empat a 1 al marcador. Just abans d’acabar-se la primera part, el Robert, fent un xut potent des de la frontal de l’àrea gran, va posar el 1 a 2 al marcador, un resultat que donava una certa tranquilitat de cara a la segona part.
Aquest cop no es va repetir el que ja començava a ser massa habitual al començar les segones parts, ja que en els primers minuts la U. D. Riudecols sempre semblava sortir ‘mig desconnectada’ del partit, aquesta vegada no va ser així, i es va mantenir la mateixa fermesa defensiva de la primera part, cosa que va fer que en els 90 minuts del partit el Porrera només disposés d’una oportunitat clara de marcar, el gol no el comptem, perquè va venir més d’una errada nostra que d’un mèrit seu. A mitjans de la segona part, un altre cop el Robert, i després d’un xut de falta molt ben col·locat aconseguia posar el 1 a 3 definitu al marcador.

En definitiva, un bon canvi d’actitud de tot l’equip, ja que tots els jugadors que van sortir al camp van donar tot el que van poder, i és que si en aquest equip es posen ganes els resultats acabaran arribant. Fins i tot, hi haver estones que vam jugar la pilota i vam fer triangulacions!!!

A veure si aquesta setmana es manté la mateixa tònica i podem donar, per fi, una alegria a la nostra afició en el nostre camp. Ja ho sabeu, tots al camp a animar la U. D. Riudecols contra el Vandellós.