1/16/2011

TORNEN ELS VELLS I MALS COSTUMS DE LA U. D. RIUDECOLS


ALINEACIÓ: MOLERO, PEPE, ALBERT, ALEIX, FÀBIO, MANU (JORDI), IVÀN, JAVI (SERGI), ELOY, ARNAU, ADRIÀ.

La U. D. Riudecols perd el primer partit de l’any, en un enfrontament en el que li van faltar ganes i ambició per superar a l’equip rival.

Una vegada més la U. D. Riudecols torna a les seves, i en pocs minuts tira per terra el que prèviament li havia costat tant d’aconseguir. I és que no pot ser que ens costi tant de fer un gol, però que una vegada ho fem, enlloc d’intentar rematar el partit, tinguem aquells fatídics moments de ‘pájara’ general i ens deixem empatar, i fins i tot remuntar els partits.

Començava el partit, i durant els primers minuts els dos equips mantenien les forces igualades, cadascú disposava de les seves ocasions, i semblava que qualsevol dels dos es podia avançar en el marcador. Per sort nostra, va ser el nostre equip el primer que va marcar. Aprofitant una jugada de confusió dins l’àrea rival, l’Iván va xutar a boca de canó davant el porter, aquest la va aturar, però no la va poder agafar, llavors el Javi va aprofitar el rebuig i li va passar la pilota a l’Adrià, el qual va poder rematar sol davant la porteria, i va marcar d’aquesta manera el primer gol del partit.
Semblava que se’ns posava el partit de cara, però una vegada més, enlloc d’intentar sentenciar el partit, la U. D. Riudecols va tornar a tenir aquells moments de falta de concentració que la van tornar a condemnar. En una jugada d’atac de l’Espluga, van fer una centrada de banda a banda, on hi havia un deis seus davanters lliure de marcatge, el qual va poder rematar a plaer sense que el David pogués fer res per aturar la pilota.
No havien passat ni cinc minuts i l’Espluga ja havia empatat el partit, i és que les alegries ens duren molt poc al nostre equip. A partir d’aquí van anar passant el minuts, però sense que cap dels dos equips disposés d’una altra ocasió clara de gol.

A la segona part es va veure un partit diferent, l’Espluga va continuar pressionant en cada jugada nostra, no ens deixava treure la pilota amb comoditat i això ens creava moltes dificultats. Per la seva part, la U. D. Riudecols poc a poc va anar perdent les seves posicions i no aconseguia fer una jugada en condicions, i encara ens va costar més de fer una jugada després del segon gol de l’Espluga.
En una jugada en la que van centrar la pilota dins l’àrea i treta per l’equip local, van aconseguir marcar el segon gol. Aprofitant els típics errors de marcatge de la U. D. Riudecols en jugades parades, van entrar fins a tres jugadors locals lliures de marcatge, i un d’ells va rematar sense massa impediments, i posava d’aquesta manera a l’Espluga al davant en el marcador.
A partir d’aquí, l’Espluga encara es va créixer encara més, i la seva pressió no ens deixava elaborar cap jugada perillosa. Això creava més sensació d’intranquil·litat en els nostres jugadors, i feia que cada vegada més perdessin les seves posicions al camp, i evidentment, d’aquesta manera no es pot guanyar el partit.
La U. D. Riudecols estava en una dinàmica d’un ‘quiero y no puedo’, l’Espluga continuava atacant tot i que durant la segona part va perdre dos dels seus jugadors per doble amonestació, i així va anar passant el partit fins que l’àrbitre va xiular el final del mateix.

Conclusions del partit, només fa falta que llegiu les de la setmana passada, perquè ens ha tornat a passar exactament el mateix, però amb l’agreujant que aquesta setmana, a més a més hem perdut el partit. Esperem que tothom es posi les piles, perquè la setmana que ve tenim un partit molt complicat davant del Duesaigües. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada