1/30/2011

LA U. D. RIUDECOLS EMPATA AMB EL LIDER AMB UN GOLÀS DE FALTA A POCS MINUTS DEL FINAL

ALINEACIÓ: FRAN, FÀBIO, ALBERT, ALEIX, JORDI, ROBERT (VÍCTOR), MARC, IVAN, JAVI (PEPE), SERGI, ADRIÀ (ARNAU).

En un altre partit molt seriós, la U. D. Riudecols manté la bona línia de la setmana passada, i treu un empat molt treballat davant d’un dels líders de la categoria.

Després de la bona imatge que vam deixar la setmana passada al camp del Duesaigües, aquesta vegada teníem una molt bona oportunitat per demostrar que allò no va ser flor d’un dia, i més si tenim en compte el resultat del partit de la primera volta. I tot i que ens va costar, el nostre equip va donar la cara en tot moment, i al final va treure un empat que reflectia la igualtat que es va veure en el camp.

Va començar el partit i tots dos equips es començaven a mesurar les forces, donant la sensació que aquesta vegada el partit seria més igualat que el de la primera volta. Malauradament, al cap de pocs minuts de començar el partit ja ens va venir el primer contratemps pel nostre equip. En una jugada desafortunada, el Robert es va fer amb la pilota, però un dels seus companys, l’Albert Valls, també va anar per rebutjar-la, no es van entendre entre ells, i li va donar una puntada de peu al turmell, amb tanta mala fortuna que es va haver de retirar del partit, ja que la inflamació i el dolor que patia eren més que evidents. Des d’aquestes línies li volem donar el nostre suport per a que es recuperi el més aviat possible, i esperem que no sigui res important.
Pocs minuts després augmentava la nostra quota de mala sort, ja que en una de les jugades d’atac de la Pastoreta, l’Albert Valls va intentar rebutjar la pilota, però amb tanta mala sort, que la pilota li va passar pel mig de les cames, anant a parar a un dels davanters rivals, que sol davant de porteria va poder rematar a plaer, avançant d’aquesta manera a l’equip de la Pastoreta en el marcador.
Semblava que la història de la primera volta es tornava a repetir, però no va ser així, la U. D. Riudecols no va baixar els braços, i va continuar intentant imposar el seu joc, la veritat és que exceptuant el gol, els dos equips van disposar de les mateixes oportunitats de marcar, fent del partit, un enfrontament molt anivellat. Finalment, i després d’uns quants intents, el nostre equip va aconseguir la seva recompensa. En una jugada que va començar al mig del camp, el Sergi li va passar la pilota al Marc, aquest li va fer arribar a l’Adrià, el qual li va tornar a donar al Sergi que havia seguit la jugada en tot moment, es va plantar sol davant del porter, i va fer un xut que va suposar el primer gol per la U. D. Riudecols. Era un gol important, ja que igualava el marcador i ho feia poc abans de que finalitzés la primera part.

A la segona part es va continuar veient un enfrontament mol igualat, els dos equips van estavellar pilotes als pals, però cap dels dos aconseguia marcar. Com a la primera part, va ser l’equip de la Pastoreta el que es va tornar a avançar en el marcador. En una sacada de banda, un dels seus jugadors es va fer amb la pilota i la va centrar dins l’àrea, on hi havia un dels seus companys, el qual, lliure de marcatge va rematar tal i com li venia, marcant el segon gol pel seu equip.
Una altra vegada les distraccions ens havien passat factura, però el nostre equip ho va continuar intentant. Els minuts anaven passant, quedava ja poc per a que s’acabés el partit, i semblava que la Pastoreta s’emportaria els tres punts, un resultat que, vist el que havia succeït al camp, era bastant injust. Per sort, al final vam aconseguir el nostre premi, compensant una mica els infortunis de la primera part. En un gran xut de falta des del mig del camp, l’Iván va col·locar la pilota de tal manera que el porter rival no va poder fer res per aturar-la, empatant el partit, i fent justícia al que s’havia vist al camp.
Al final aconseguíem treure un empat davant d’un dels líders de la categoria, i que confirmava el que ja es va veure la setmana passada, i és que sembla que el nostre equip va millorant de mica en mica.

Conclusions del partit, una vegada més sembla que estem en una bona dinàmica, ara bé, no hem de perdre vista que en aquesta categoria a la mínima distracció, qualsevol equip et pot guanyar, i que qualsevol errada de marcatge et pot condemnar. Per tant, hem de continuar amb els cinc sentits posats durant els noranta minuts, i mantenint l’actitud d’aquestes últimes setmanes. Ho hem de fer així, ja que la setmana que ve tenim un altre molt complicat davant del Montbrió. Us hi esperem a tots. FORÇA RIUDECOLS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada