10/19/2009

LA U.D.RIUDECOLS NO ACONSEGUEIX PUNTUAR A VILAFORTUNY

La U. D. Riudecols continua amb el seu malefici en els camps de gespa, i perd el primer partit de la temporada.

Després del bons resultats aconseguits tant en els partits de pretemporada, com la setmana passada en el nostre camp, semblava que aquest any podríem encadenar unes quantes victòries de manera consecutiva. Però no va poder ser, igual que la temporada passada, els camps de gespa són la nostra assignatura pendent. No hi ha manera, ja sigui per l’àrbitre, per l’equip rival, o per les nostres pròpies errades. El fet és que quan hem de jugar en un camp de gespa, no hi ha manera de fer un bon partit, i ja no diguem treure un resultat clar i contundent a favor nostre.

Aquesta vegada no va ser una excepció. El partit era contra el Vilafortuny, un equip que sempre ens ha costat de guanyar, i aquesta ocasió també va ser igual que les anteriors. Començava el partit, i cap dels dos equips prenia la iniciativa respecte l’altre, i això es reflectia en les poques oportunitats de gol que hi havia en les dues porteries.
La U. D. Riudecols va continuar amb els mateixos problemes que la temporada anterior, com era el jugar amb les línies massa separades. Entre la defensa i la davantera quedava massa espai, tant, que hi havia moments del partit en que la mitja semblava que hagués desaparegut. Això feia que ens costés arribar a la porteria rival i crear ocasions de gol, a la vegada que deixava massa llibertat de joc al Vilafortuny.
No van trigar massa en aprofitar-ho, ja que cap al minut 26 de la primera part, en una passada llarga des del mig del camp, un dels davanters del Vilafortuny, va intentar rematar la pilota pràcticament sol davant del nostre porter. El Popi va sortir a tallar la recepció del davanter, però el rebot de la pilota va anar a parar a peus del jugador del Vilafortuny, el qual va rematar a plaer davant la porteria buida. Resultat, 1 a 0 al marcador a favor del Vilafortuny.
La U. D. Riudecols no va baixar els braços, i va intentar empatar el partit, però amb més pena que glòria, ja que els errors que hem comentat no es corregien. Malgrat tot, cap al final de la primera part, després d’una bona triangulació, el Victor, en una internada per la banda, va poder fer una centrada dins l’àrea, que va aprofitar l’Eloi per rematar de cap. D’aquesta manera s’empatava el partit en un moment clau, ja que poc després, l’àrbitre va xiular el final de la primera part.

La segona part va ser una repetició de la primera, és a dir, poques oportunitats pels dos equips, i un partit més aviat espès. Però com gairebé sempre, la sort se’ns va girar d’esquena, ja que quan quedaven menys de 5 minuts per acabar el partit, el Vilafortuny es va tornar a avançar en el marcador.
Van treure un córner que per ben poc no va ser gol directe. La pilota va tocar al pal i va sortir rebotada cap a fora, això ho va aprofitar un jugador contrari per rematar tal i com li venia, amb l’afegit que va rebotar en la defensa nostra. Al desviar-se la pilota de manera imprevista, el Popi no va poder fer res per parar-la, per tant, 2 a 1 a favor del Vilafortuny.
Pocs minuts abans del gol, fruit del cansament i la impotència, el Jordi Mariné, va fer una entrada que li va costar la segona targeta groga, i per tant l’expulsió. Val a dir, que aquesta segona targeta era discutible perquè el jugador del Vilafortuny va tocar per dues vegades la pilota amb la mà, això sí, la primera que li havien ensenyat era totalment merescuda, després d’una entrada a destemps. Tant se val, la U. D. Riudecols es quedava amb un home menys, però per la sensació que donava el nostre equip, semblava que encara que n’haguéssim tingut un de més tampoc hauríem empatat el partit. Així va ser, poc després, l’àrbitre xiulava el final del partit, i la U. D. Riudecols deixava escapar els tres primers punts de la temporada.

Conclusions del partit. L’àrbitre no ens va ajudar gaire, ja que el seu criteri de faltes i targetes no era el mateix pels jugadors del nostre equip, com pels jugadors del Vilafortuny. Ara bé, això no ens pot servir d’excusa, ja que si no es creen ocasions de gol i no es xuta a porteria, és molt difícil que es guanyi el partit, com així es va demostrar.

Esperem que de cara a la setmana que ve, millorem en aquest aspectes, ja que el rival serà la Pastoreta. això vol dir que serà un partit complicat, però que de ben segur que amb les ganes del nostre equip i el suport de l’afició, ho podrem tirar endavant. Ja ho sabeu, aquest cap de setmana tots a animar a l’equip. FORÇA RIUDECOLS!!