12/21/2008

Mal inici de temporada davant un bon rival.

-----------------------------------------------------
RIUDECOLS, U.D. 0 VILAFORTUNY ASS. ESP. 5
La U.D.Riudecols no podia arrancar més malament aquest campionat de lliga, desprès de sortir golejat i oferir una pobre imatge davant la seva gent.

El Vilafortuny,un equip molt més rodat i amb més ritme, en va tindre prou amb 45 minuts per sentenciar el partit.

L’equip local va sortir al camp molt inoperant tant al mig del camp com amb atac fent la pilotada llarga com a únic recurs, i es va veure superat amb tots els aspectes del joc, això va fer que anéssim al vestidor amb el resultat insultant de 0-3.

La segona part l’equip visitant va baixar el pistó i el Riudecols va continuar buscant els seus davanters amb pilotes a l’espai i nomes va causar perill amb alguna jugada aïllada el primer quart d’hora de la segona part,amb dos jugades col·lectives el Vilafortuny va fer el quart i el cinqué gol, el Riudecols va fer canvis però cap d’ells va donar un altre sentit al partit.

Esperem que aquesta arrencada, sigui un fet puntual i que no es torni a repetir més, esperem gaudir de bon futbol i bons resultats aquesta temporada, començant ja al primer desplaçament, a Castellvell, on esperem gran assistència del nostre públic.