JA TENIM LA PRIMERA

----------------------------------------------------------
F.C.CASTELLVELL 2 U.D.RIUECOLS 4
L’equip surt reforçat del partit nocturn.
Després de una mala ratxa de resultats, s’ha aconseguit la primera victòria de la temporada i s’obre un forat d’optimisme i esperança.Tot i que el partit va començar com tota la temporada, aquesta vegada el Riudecols es va sobreposar a les dificultats del matx i va treure tres punts d’or.
A la primera part es va seguir la dinàmica d’aquest principi de temporada, marxant als vestuaris amb un gol absurd en contra després del enèsim error de la defensa riudecolenca aquesta temporada. En aquesta primera part l’equip s’havia aproximat amb cert perill a la porteria contrària però sense encert.
Als minuts inicials de la segona part es va produir la jugada que va marcar el partit, el central riudecolenc Jordi en una jugada desafortunada va tocar la pilota amb la mà dins l’àrea: penal clar i oportunitat de sentenciar pel Castellvell. Afortunadament no va ser així, i aquest error dels locals va causar una reacció en els homes de Diego, que es van reenganxar al partit.En 4 minuts es va aconseguir remuntar el resultat. Primer, una bona passada entre línies de l’Ivan la va aprofitar l’Èric, que va creuar la pilota a la perfecció. Seguidament, va ser el nostre capità Víctor, fent gala de la seva gran classe, en enganxar un bon xut que va fer el 1-2.Però les coses es tornarien a complicar en un obrir i tancar d’ulls. El Riudecols, veient el resultat favorable, va tancar-se més, però en un xut potent des de fora l’àrea el Castellvell empatava el partit. En aquest moment, el Riudecols no es va arrugar i una altre vegada l’Èric es plantava sol davant del porter i va fer un bon gol: 2-3 al marcador.L’equip local estava molt nerviós i des del primer minut que ho havia estat protestant-ho absolutament tot, cosa que els hi havia costat una sèrie de targetes grogues, i donant una imatge força lamentable, on es dedicaven més a buscar l’àrbitre que a jugar a futbol. Tot i així la U. D. Riudecols va caure poc en les provocacions, i una altra vegada una assistència per banda esquerra, aquesta per part de l’Andreu, va deixar sol l’home més inspirat de l’equip ahir davant porteria per sentenciar. D’aquesta manera, l’Eric feia un hat-trick, i deixava clar que havia valgut la pena baixar expressament de Manresa per jugar el partit.Una vegada fet el quart, el Castellvell va perdre els papers i constantment provocaven als jugadors visitants, cosa que va acabar amb una tangana, la qual esperem que tingui conseqüències pel que fa a sancions, especialment pel número 9 del Castellvell, que tot i estar expulsat, va saltar al camp i va agredir un jugador del Riudecols. El temps estava exhaurit, i el partit va finalitzar amb el 2-4 al marcador.

En resum, l’equip ha marxat content per la victòria en un camp difícil on l’any passat no s’havia pogut guanyar, i per l’actitud i l’entrega que ha permès remuntar el marcador. Esperem que això sigui el punt d’inflexió, i que aquest dissabte aconseguim els 6 punts en tres dies que confirmaran la reacció. Esperem que vingueu al camp.